KIRŞEHİR / MERKEZ - Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında islam'ın temel ibadetlerinden olan namazın önemini kavratmak ayrıca;ibadetler aracılığıyla sevgi, saygı, irade, özdenetim, sorumluluk, dostluk, yardımlaşma,birlik ve beraberlik gibi değerleri tecrübe etmelerini sağlamak amacıyla okul mescidi buluşmaları gerçekleştirilmiştir.

Mrt

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, oruç ve Ramazan konusunda bilinç kazandırmak amacıyla pano çalışmaları yapılmıştır. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Belinay  Erdoğdu Kırşehir gençler okçuluk makaralı yay il birincisi olmuştur.

Mrt

Bilim Alanı  "Genç Bilginler"  Bilim Etkinlikleri kapsamında  Cacabey Gençlik Merkezi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından ,okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize "Bilimsel Yöntem ve Teknolojik Araçlarla "ilgili konferans verildi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sâla" bilincini yaygınlaştırmak - Süleyman Çelebi'yi anma ve Mevlid-i Nebi yılı kapsamında, öğrencilerimizin Peygamber efendimizi (sav) yakından tanımasını, sevmesini ve örnek almasını sağlamak amacıyla "Diriliş Çağrısı Salâ ve Salavât-ı Şerife Okuma Yarışması" okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Yarışma sonucunda ;

9/D sınıfı korosu 1.

11/C sınıfı korosu 2.

9/A sınıfı korosu 3.olmuştur.

Katılımlarından ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

11. ve 12. sınıflarımızda YKS Hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda tören yapıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 108. yılını kutluyor; Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; bu vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun!

Mrt

Okulumuz Matematik öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından Pİ Günü Etkinlikleri yapılmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda velilerimize YKS ile ilgili bilgiler verildi...

Mrt

Okul Zümre Öğretmenlerimiz ve Meslek Dersleri Öğretmenlerimizin ortak çalışmaları ile okulumuz konferans salonunda 11.Sınıflarımıza YKS hakkında tüm bilgiler verildi.

Mrt

Depremden etkilenen kardeşlerimiz için okulumuz kermes düzenledi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Akademik Gelişim,Kariyer Planlama ve Üniversiteye  Hazırlık Alanı kapsamında okulumuz konferans salonunda rehber öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizin DYK  Sınav takvimi ,analiz -değerlendirme ve teşvik için her sınıf için  toplantı yapıldı.

Mrt

Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında meslek dersleri öğretmenimiz tarafından ,öğretmenlerimize ve eğitim yöneticilerimize "Hz. Muhammed'in (sav) Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları"konulu makale taraması yapıldı.

Mrt

Akademik Gelişim,Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı Kapsamında Öğrencilerimize TYT-AYT performans değerlendirme çalışması uygulayıp sonuçları değerlendirildi.Sınav analizleri yapıdı, eksik ve yetersiz konuların  telafisi yapıldı.