May

Etik Haftası kutlu olsun.

May

Öğrenci Mesleki ve Gelişim Alanı kapsamında Kırşehir Alaeddin Cami ziyareti yapılarak bilgi ve kültür aktarımları sağlandı.

May

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum  Programı kapsamında,9 sınıflar arasında beslenme konulu bilgi yarışması yapıldı.Yapılan yarışmada 9/A birincisi oldu.

Öğrencilerimiz geleceğe hazırlanıyor.

May

"Her Yerde İngilizce" projesi kapsamında  ingilizce öğretmenlerimiz Hatice YÜCESAN,Sema SARAÇ ERDOĞAN ve Ramazan ŞENBAY tarafından hazırlanan ingilizce sınıfı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından  ziyaret edildi.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında" Namazın manevi ikliminden etkilenerek İslam'ı seçmiş insanların hayat ölçüleri, namazla varoluşları meslek dersleri öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize anlatılarak izlettirilmiştir.

May

Kırşehir MEB tarafından hazırlanan "Her Yerde İngilizce" projesi Kapsamında 9/A  Öğrencilerimiz ile küçük bir skeç hazırladık.Öğrencilerimizin  ingilizceyi sevmesi, için hazırladığımız skeç için emeği geçen İngilizce Öğretmenimiz Sema Saraç ERDOĞAN ve  öğrencilerimiz Songül Akıncı,Güner Yalçın,Asiye Nur Yılmaz,Ezel Akkurt'a teşekkür ederiz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü,Sosyal Medya ve Web Siteleri Adresleri

May

Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı kapsamında Okul Z-Kütüphanemiz ders saati bitiminden saat 17.00'a kadar öğrencilerimizin kullanmaktadır.Gerekli araştırmaları yapabilmeleri için de bilgisayarlarımızda internet erişimi her  zaman sağlanır.

May

Akademik Gelişimi Kariyer Planlama  ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize yabancı dil dinleme,anlama,konuşma ve yazma becerilerinin artırılması için e-twinning,Erasmus,uluslararası projeler eğitimi verildi.

May

4-10 Mayıs iş  sağlığı  ve güvenliği haftası kapsamında pano hazırlanarak öğrenci ve öğretmenlere eğitim verildi.

May

Okulumuz konferans Okulumda sağlıklı besleniyorum programı kapsamında  öğrencilere eğitim verildi

May

Okulumuz Konferans salonunda Kırım Kongo kanamalı ateşi hastalığı hakkında eğitim verildi