Sayın Bakanımız,

Mesleki Çalışma Programı kapsamında 4 Eylül 2023 Pazartesi günü  saat 10.00’da Eğitim Bilişim Ağı (EBA) platformu üzerinden öğretmenlerimize çevrimiçi hitapta bulundu.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılımızı öğrencilerimizin karne heyecanı ile   bitirdik.

Haz

Okulumuz konferans salonunda sene sonu toplantımız yapıldı.

Haz

Öğrencilerimiz 3 günlük Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampına katıldı, sanat, spor, akı zeka oyunları, el sanatları, doğa yürüyüşü, bisiklet, geleneksel spor branşları, rekreaktif zaman aktiviteleri yaptılar. Konya’dan gelen imamhatipli kardeşleriyle tanıştılar

Haz

Spor,Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında öğrencilerimiz ile doğa gezisi ve bisiklet turu yapıldı.

Haz

Okulumuz bahçesinde "Mezuniyet ve Bahar  Şenliklerimiz" coşkuyla kutlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 10.sınıf öğrencilerine yönelik sınıf içi "Siyer Bilgi Yarışması düzenlenmiştir. Katılımlarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı Kapsamında okulumuz konferans salonunda, öğretmenlerimize etkili zaman yönetimi ve sınıf rutini oluşturma konusunda fikir taraması yapıldı.