KIRŞEHİR / MERKEZ - Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

04.11.2023 tarihinde Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından velilerimize uyuşturucu ile mücadele kapsamında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Kas

Atatürk'ün ölüm yıldönümü için hazırladığımız 10 Kasım panomuz.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Kas

Atamız'ın 85.ölüm yıldönümünü okulumuz öğrencilerinden Meryem Kankal, Güner Yalçın, Asiye Nur Yılmaz,Büşra Taş, Ezel Akkurt, Zeynep İçer, Filiz Yılmaz, Elif Taşkın'ın hazırlamış olduğu programla saygı ve özlemle anmış bulunmaktayız.

Kas

MEB ,Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından düzenlenen Kuranı Kerimi Güzel okuma yarışması okulumuzda gerçekleşmiştir .Yarışma neticesinde 1. Olan öğrencimiz 11-A sınıfından Ayşe Alhüseyn 2. Olan öğrencimiz  9- A sınıfından Hamide Türki 3. Olan öğrencimiz 11-B sınıfından  Zeynep Ülker Akgün olmustur . Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder . Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz .

Ekm

Okulumuzda , Kültür-edebiyat kulübü tarafından  bir program hazırlandı. Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100.yıldönümü  ile ilgili  öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda ; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  günün anlam ve önemiyle ilgili   konuşma yapıldı ,   şiirler okundu  ve oratoryo gösterisi gerçekleştirildi. Program,  cumhuriyetin kuruluşuyla ilgili  video gösterisiyle son buldu. Gerçekleştirilen  etkinliklerde ortaya çıkan Cumhuriyet coşkusu görülmeye değerdi.

Ekm

Emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlamaları kapsamında Aşıkpaşa Tabiat Parkında öğrenci ve  öğretmenlerimizle toprağı fidanlarla buluşturduk.

Ekm

Okulumuz öğrencisi Busenaz Ölmez Cumhuriyetimiz 100 Yaşında konulu  şiir yarışmasında 3.olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni Gülşen CİVAN 12.Sınıf öğrencilerimize "Motivasyon Semineri" düzenlemiştir.

Ekm

Vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle birlikte cami ziyaretinde bulunulmuştur.

Ekm

İHL kuruluşu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ' imam hatipli olmak'  adlı video gercekleştirmistir. Emeği gecen öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kapsamında İmam Lise ve Ortaokulları  olarak Şehitliğimizi ziyaret ettik.

Ekm

İHL kuruluşu etkinlikleri kapsamında okulumuz LCD ekranda ezgiler ve ihl kuruluşunda ismi geçen şahsiyetlerin videoları gösterilmektedir.