Şbt

11. sınıflar için açık liseye geçiş  durumlarına karşı tedbir alma çalışmaları kapsamında;bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuz 12-C sınıf öğrencileri  tarafından   Berat Kandili adlı pano çalışması yapılmıstır.Emeği gecen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Şbt

Hedef YKS Projesi  sınav analizi veli değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

12.Sınıf TYT-AYT Deneme Sınavlarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında abdest konulu Duvar Gazetesi çıkarıldı

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Gülşen CİVAN tarafından konferans salonumuzda  öğretmenlerimize  "Akran Zorbalığı Eğitimi " verildi.

Şbt

Kariyer günleri kapsamında İŞKUR tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize eğitim verildi.

Şbt

Okulumuz 9.sınıf  ve 11.sınıf öğrencileri tarafından içerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylar vesileyle pano çalışması yapılmıştır . Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi tanıtımı yapıldı.

Ock

Sınıflarımızda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ock

Öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü hemşireleri tarafından kanser ile ilgili eğitim verildi.