KIRŞEHİR / MERKEZ - Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kamp Programımız

DURDU MUZAFFER MARŞAP KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HEDEF YKS KAMP DEĞERLENDİRME RAPORU

1.     Hedef YKS projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen ara dönem kamp programımızın içeriği ders tekrarları, deneme sınavı, serbest soru çözüm saati ve sosyal aktivite olarak planlandı. Belirtilen tarihte gerçekleştirilen programa öğrencilerin katılımı istendik düzeydeydi.

2.     12. Sınıflara her hafta 1 veya 2 olmak üzere toplam 16 deneme uygulandı. Bu denemelerden biride kamp sürecinde uygulandı. Deneme çözme alışkanlığı kazandırıldığı düşünülmektedir.

3.     ‘YKS hazırlık önerileri’ başlığıyla rehberlik servisince seminer düzenlenerek motivasyon canlı tutulmaya çalışıldı.

4.     5 öğretmene 6şar öğrenci olacak şekilde koçluk sistemi uygulamasına geçildi ve her bir öğrencinin eksikleri daha yakından takip edilmeye başlandı.

5.     Her günün sonunda yorulmuş olan öğrencilerle masa tenisi turnuvası düzenlenerek aynı zamanda eğlenme olanağı da sunuldu.

6.     Kampın son günü, gün sonunda pasta kesilerek kutlama yapıldı. Çok verimli bir kamp dönemi geçirilmiştir.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 10:48 - Görüntülenme: 74