Mrt

Oku-Yorum  Proje  Çalışmalarımız Başlamıştır.

Mrt

Eğitim Ortamları ve  Fiziki İmkanlar  Alanı kapsamında okulumuz LCD ekranlarında haftanın hadisleri hafta boyunca gösterildi.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlama programı yapıldı.Emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında ,okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimize Pardus İşletim Sistemi anlatılarak alan bazlı bu programın incelenmesi sağlandı.

Mrt

Sosyal ve Kültürel Etkinler Alanı Kapsamında,"Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara Etkinlikleri" ile okulumuzda sınıflar düzeyinde münazaralar yapılarak öğrencilerimizde bir tartışma kültürü oluşturmaya çalıyoruz.

Mrt

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Personellerince  okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize trafik eğitimi verilmiştir.

YKS Başvuruları başlamıştır.

Mrt

Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı Kapsamında, içerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylar vesileyle okulumuz mescidinde meslek dersleri öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından dini gün ve gecelerin önemine dair sohbet(vaaz) programı gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimizin Milli Savunma Üniversitesi başvuruları başlamıştır.

Mrt

Okul rehberlik servisince velilerle yapıan toplantıda gerçekleştirdiğimiz sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mrt

İl   Milli eğitim müdürlüğü eğitim müfettişlerince okulumuz denetlendi. Denetleme sonrası okulumuz öğretmenleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Eğitim Ortamı ve Fiziki İmkanlar Alanı kapsamında okulumuzun uygun koridorları hat sanatını  ve değerler eğitimini destekleyecek şekilde düzenlendi.

Mrt

İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylar vesileyle okulumuz 11.sınıf öğrencileri tarafından pano çalışması yapılmıştır. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz