Ock

Okulumuz öğrencilerine 2020-2023 Eğitim -Öğretim yılı ara tatilinde okumaları için kitap dağıtımı yapıldı.

Ock

Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz..

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında 9.Sınıf öğrencilerimiz "Namaz" konulu sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

Ara

Aralık ayı Temel Yeterlilik Testi(TYT) Kazanım Değerlendirme  Sınavı okulumuzda yapıldı

Ara

"Anneler,bebeklerinize ilk 6ay sadece anne sütü veriniz."

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Sâla" bilincini yaygınlaştırmak ve Süleyman Çelebi'yi anma ve Mevlid-i Nebi yılı kapsamında, öğrencilerimizin Peygamber efendimizi(sav) yakından tanımasını, sevmesini ve örnek almasını sağlamak amacıyla "Diriliş Çağrısı Salâ ve Salavât-ı  Şerife Okuma Yarışmaları"yapılacaktır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında "Namaz" konulu pano çalışması yapılmıştır. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Vakti kuşanmak" etkinlikleri kapsamında Kırşehir il müftülüğü vaizelerinden Nuran Demir hocamızı okulumuza davet ederek, "Namaz" üzerine bir sohbet gerçekleştirdik.Bu güzel sohbetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

"En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında il emniyet müdürlüğümüzle iş birliği yapılarak velilerimize uyuşturucuyla mücadele eğitimi verilmiştir

Kas

Okulumuz konferans salonunda 24 kasım öğretmenler günü; öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yapmış olduğu etkinlikler ile kutlandı.

Kas

Her zamanki gibi ailece günümüzü kutladık...

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında "İslamda ilim ve önemi" konulu pano çalışması yapılmıştır. Emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.