Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda tören yapıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını kutluyor; Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; bu toprakları vatan yapmak için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun!

Mrt

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında Ramazan ayında "Hoşgeldin Ramazan"  okulumuzun koridoruna asıldı.

Mrt

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize trafik eğitimi verildi.

Mrt

Ramazan ayı sosyal sorumluluk projemiz kapsamında öğrencilerimiz tarafından organize edilen gıda yardımı paketlerimiz hazırlanarak ihtiyaç  sahibi öğrencilerimize dağıtılmıştır. Yardım eden ve emeği geçen tüm yardımseverlerimize teşekkür ediyoruz.pa

Mrt

DMM Kız Anadolu İmam Hatip  Lisesi 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünü kutlama etkinliğimiz okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri  tarafından "Hoşgeldin Ramazan"  adlı pano çalışması yapılmıştır .Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası faaliyetleri kapsamında okulumuzda personel tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında "Haydi  Namaza" konulu Duvar Gazetesi çıkarıldı

Mrt

Vakti kuşanmak kapsamında namaz konulu videomuz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda ,öğrencilerimize "Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimi" verildi.

Şbt

Vakti kuşanmak etkinlikleri kapsamında okul mescidimizde namaz kılmanın öneminden bahsedilerek, namaz kılınışına dair uygulamalar yapılmıştır

Şbt

11. sınıflar için açık liseye geçiş  durumlarına karşı tedbir alma çalışmaları kapsamında;bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Okulumuz 12-C sınıf öğrencileri  tarafından   Berat Kandili adlı pano çalışması yapılmıstır.Emeği gecen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .